promodoro polo majice gajcom.png

Polo majice Promodoro

Na tej povezavi si lahko ogledate novi video posnetek o polo majicah Promodoro.

Velika izbira polo majic Promodoro je na voljo tudi v naši spletni trgovini.

Naše izkušnje z znamko Promodoro so vrhunske. Stranke so zlasti navdušene na kakovostno izdelanimi majicami in polo majicami, ki so na voljo v zelo lepih barvah. Velikosti so klasične, tako da vam bodo zagotovo prav, če si naročite velikost, ki jo nosite običajno. S tem je tudi izbira velikosti za večje količine poenostavljena. Ženski kroji so lepo telirani, prav tako pa niso nič pomanjšani ali povečani - preprosto izberete svojo običajno velikost in imate majico, ki se vam bo sijajno prilegala.

Materiali, ki jih izbira Promodoro, so odlični. Trpežni in res prijetni za nošenje. Če majico uporabljate vsak dan pri svojem delu, ste lahko prepričani, da vas majica Promodoro ne bo nikjer vezala, vam ne bo odveč, ampak se boste v njej počutili povsem sproščeno. Samo v majicah Promodoro se boste ves dan počutili udobno in boste hkrati videti izjemno urejeni. In to vam bo uspevalo res dolgo časa.

Da vam pomagamo, so tukaj povezave do izdelkov, ki vam bodo zagotovo všeč:

Ženske majice Promodoro. Ženske polo majice Promodoro.

Moške majice Promodoro. Moške polo majice Promodoro.

DOSTAVA

Dostavljamo po vsej Sloveniji.

TISK

Večino izdelkov iz naše ponudbe vam lahko tudi potiskamo. Ob naročilu izdelkov nam pošljite sporočilo, kakšen tisk potrebujete, in vam bomo pripravili ponudbo.

ROK DOBAVE

Izdelke sproti naročamo v skladišče v tujini, rok dobave je običajno 2-4 delovne dni, oz. cca 10-14 dni. če zaloge v skladišču ni. Izdelke Darilo, ki sezuje običajno dobavimo v roku enega meseca od potrditve naročila.

SPLETNO NAROČANJE

Spletna trgovina je še precej sveža. Imate težave z naročanjem? Pišite nam na info@gajcom.si ali nas pokličite na 015422300.