Srajce

Srajce so v zadnjem času zelo priljubljeno oblačilo. Morda vas to čudi, saj je zdi, da smo vsi doma. Ampak ljudje si zdaj še bolj želimo biti urejeni. Za srajce se odločajo gostinci, trgovci, trgovski potniki ... Ne samo direktorji, vsi, ki imajo kontakt s strankami, si želijo biti kar se da urejeni.

V naši ponudbi sta dve novi blagovni znamki, ki ponujata srajce visoke kakovosti.

NEOBLU

Ne samo srajce in bluze, tudi suknjiči, modni dodatki in hlače - celotna ponudba za zelo urejene sodelavce.

SEIDENSTICKER

značilni povezeni znak ob strani označuje izjemno kakovostne srajce in blue v vseh modelih - oprijete in klasični kroj. Ženske bluze in moške srajce. Kratek in dolg rokav. Zdi se, da je nabor majhen, ker to podjetje ponuja celoten splekter kakovostne konfekcije - vendar pa je tale izbor dovolj pester, da lahko z njim opremite svojo ekipo.

Material je izjemno prijeten za nošenje, ga je pa tudi zelo enostavno vzdrževati.

V naši spletni trgovini lahko naročite tudi samo en kos - torej vzorce, ki jih boste lahko testirali. Izdelkov ni mogoče vračati, zato svetujemo, da najprej naročite kos ali dva, testirate, in potem naročite celotno količino, ki jo potrebujete. 

DOSTAVA

Dostavljamo po vsej Sloveniji.

TISK

Večino izdelkov iz naše ponudbe vam lahko tudi potiskamo. Ob naročilu izdelkov nam pošljite sporočilo, kakšen tisk potrebujete, in vam bomo pripravili ponudbo.

ROK DOBAVE

Izdelke sproti naročamo v skladišče v tujini, rok dobave je običajno 2-4 delovne dni, oz. cca 10-14 dni. če zaloge v skladišču ni. Izdelke Darilo, ki sezuje običajno dobavimo v roku enega meseca od potrditve naročila.

SPLETNO NAROČANJE

Spletna trgovina je še precej sveža. Imate težave z naročanjem? Pišite nam na info@gajcom.si ali nas pokličite na 015422300.