Majice za kuharje

Majice za kuharje so eno pomembnejših oblačil v vsakem gostinskem obratu. Če so kuharji lepo oblečeni in se dobro počutijo, potem je tudi hrana boljša. Za vas smo izbrali nekaj modelov majic, ki jih naše stranke zelo pohvalijo. To so majice, ki dolgo ostanejo lepe in so ravno prav tanke oz. debele, da se kuharji v njih dobro počutijo. Kroji so različni, ampak vsi se lepo prilegajo in dobro izgledajo. Majice so na voljo v moškem in ženskem kroju, pa tudi v več barvah - čeprav seveda za kuharje potrebujete največkrat bele majice. Več izdelkov, primernih zlasti za gostince, najdete tukaj.

Majice lahko potiskamo z vašim logotipom ali zabavnim sloganom, da bo v kuhinji še bolj prijetno vzdušje.

kuharska kapa kuharska majica

Za več informacij o tem, kaj smo novega pripravili za gostince, obiščite našo Facebook stran https://www.facebook.com/gajcomgourmet.

DOSTAVA

Dostavljamo po vsej Sloveniji.

TISK

Večino izdelkov iz naše ponudbe vam lahko tudi potiskamo. Ob naročilu izdelkov nam pošljite sporočilo, kakšen tisk potrebujete, in vam bomo pripravili ponudbo.

ROK DOBAVE

Izdelke sproti naročamo v skladišče v tujini, rok dobave je običajno 2-4 delovne dni, oz. cca 10-14 dni. če zaloge v skladišču ni. Izdelke Darilo, ki sezuje običajno dobavimo v roku enega meseca od potrditve naročila.

SPLETNO NAROČANJE

Spletna trgovina je še precej sveža. Imate težave z naročanjem? Pišite nam na info@gajcom.si ali nas pokličite na 015422300.