Gajcom Blog v Slovenščini

promodoro polo majice gajcom.png

Polo majice Promodoro

Na tej povezavi si lahko ogledate novi video posnetek o polo majicah Promodoro.

Velika izbira polo majic Promodoro je na voljo tudi v naši spletni trgovini.

skupna_narocila_gajcom_tekstil_za_tiskarja.jpg

NAROČANJE BARV IN MAJIC HKRATI

Ste opazili, da lahko v naši spletni trgovini hkrati naročite majice in tudi barvo, če jih želite sami potiskati?

In da lahko hkrati, ko kupujete barve, naročite tudi nepotiskane majice in druge izdelke? 

Srajce

Srajce so v zadnjem času zelo priljubljeno oblačilo. Morda vas to čudi, saj je zdi, da smo vsi doma. Ampak ljudje si zdaj še bolj želimo biti urejeni. Za srajce se odločajo gostinci, trgovci, trgovski potniki ... Ne samo direktorji, vsi, ki imajo kontakt s strankami, si želijo biti kar se da urejeni.

V naši ponudbi sta dve novi blagovni znamki, ki ponujata srajce visoke kakovosti.

polo majica james and nicholson gajcom.jpg

Polo majice James and Nicholson 2021

Polo majice James and Nicholson so najbolj vsestranske in zelo kakovostne. Izbor polo majic te znamke najdete na tej povezavi. Kar 95 različnih modelov majic je na voljo - tako da boste zagotovo našli primerno zase. Vse od klasičnih polo majic do najbolj dodelanih veljajo pri tej znamki za zelo kakovostne. Naše stranke jih pohvalijo in naročajo vedno znova. James and Nicholson je podjetje, znano po tem, da letno dodaja največ novih modelov v svojo ponudbo. Zlasti so znani po svojih tehničnih materialih (soft shelli, športne majice in druga športna oblačila).

Polo majica je vmesna rešitev za takrat, ko je navadna majica premalo, srajca pa preveč ... Polo majice so običajno zelo trpežne. Če potrebujete majico za vsakdanje pranje, mogoče celo za pranje v pralnicah, potem vam priporočamo majice iz serije delovnih majic - workwear. Čim pri majici vidite to oznako, veste, da so šivi še malce bolj dodelani, materiali pa zmogljivejši in trpežnejši. Sicer se po samih krojih delovne polo majice zelo podobne "običajnim". 

gajcom majice za jadranje.png

Greste na jadranje?

Ste majice že naročili?

Če imate še nekaj dni časa, potem še niste prepozni. Hitro skočite v našo spletno trgovino in si oglejte, kaj vse imate na voljo.

neoblu srajce.jpg

NEOBLU - nova znamka v naši ponudbi

NEOBLU - nova blagovna znamka v naši ponudbi, ki nas je tako očarala. Prinesli so prav to, kar smo si vedno želeli - kakovostne poslovne hlače zanjo in zanj. Celo poslovne obleke, da o suknjičih in jaknah sploh ne govorimo. 

Izbirajo odlične materiale, predani pa so tudi klasičnim krojem, ki se lepo prilegajo res veliko postavam.

oblikuj majico po svoje garderoba tiskarna majic.png

Tiskanje unikatnih majic

Tiskanje unikatnih majic je tisto, kar žene vsako tiskarno majic naprej. Namreč vi, ki pri nas naročate unikatne majice, samo eno majico zase ali za darilo, ali pa nekaj kosov majic, ste naše najbolj zahtevne stranke.

Želite si, da so majice kakovostne in jih boste dolgo z veseljem nosili. Da so vam ravno prav - zato smo vam pripravili optimalno izbiro modela, kroja in velikosti. Seveda si želite veliko izbiro barv majic - tudi za to smo poskrbeli.

robert garderoba prva objava v medijih.jpg

12 let tiskanja unikatnih majic Garderoba

Danes je v Gajcom - dobava in tisk dobrih majic vse veliko bolj preprosto kot je bilo pred kar 12 leti. In preprosto je vsekakor boljše ... Ko smo odprli tiskarno GARDEROBA v Kolosej u, je situacija nanesla tako, da smo v krizi zasnovali tiskarno v centru, blizu strankam, ki jih takrat sploh še nismo poznali ... Robert Kaltnekar je takrat vedel, da moramo priti bliže, se pokazati, da nas bodo stanke lažje našle. Hoteli smo obstati. In zdaj smo se vrnili domov, v Vevče, ker spet želimo obstati ... In stranke to očitno razumejo in večini je lokacija še boljša, še bolj priročna. To nas veseli. Nekaj dobrih dizajnov na majicah smo takrat, pred 12 leti, potiskali v večjih nakladah, da smo dali strankam nekaj hitre izbire, unikate pa smo tiskali precej preprosto in veliko manj kakovostno kot danes. Potem smo 10 let iskali nove in nove rešitve, vsaka je bila boljša od prejšnje, vsaka naslednja je predstavljala večjo investicijo. Zdaj že nekaj let tiskamo kakovostno, reklamacij praktično ne poznamo več, stranke pa se raje vračajo. Veliko je takih, ki so bile v preteklosti nad tiskom v Garderobi razočarane. Delali smo, kolikor dobro smo mogli in zanali ... In zdaj nam pogosto stanke povedo, da se je splačalo poskusiti znova - namreč danes je tisk resnično tak, kot si ga vsi (stranke in tudi mi) lahko samo želimo. Vmes so se rodile spletne trgovine, trenutno zelo dobro delujeta dve, www.garderoba.si za vse, ki potrebujete majico za darilo, in pa www.gajcom.si za promocijo podjetij, klubov, društev in vse, ki želite ustvariti svojo blagovno znamko majic. Idej imamo še veliko ... Energije k sreči tudi. Hvala vsem, ki ste z nami že leta in leta in leta ...

Majice za kuharje

Majice za kuharje so eno pomembnejših oblačil v vsakem gostinskem obratu. Če so kuharji lepo oblečeni in se dobro počutijo, potem je tudi hrana boljša. Za vas smo izbrali nekaj modelov majic, ki jih naše stranke zelo pohvalijo. To so majice, ki dolgo ostanejo lepe in so ravno prav tanke oz. debele, da se kuharji v njih dobro počutijo. Kroji so različni, ampak vsi se lepo prilegajo in dobro izgledajo. Majice so na voljo v moškem in ženskem kroju, pa tudi v več barvah - čeprav seveda za kuharje potrebujete največkrat bele majice. Več izdelkov, primernih zlasti za gostince, najdete tukaj.

Majice lahko potiskamo z vašim logotipom ali zabavnim sloganom, da bo v kuhinji še bolj prijetno vzdušje.

hamam plazna brisaca gajcom.jpg

Hamam - odkrijte poletje

Hammam je tanka bombažna tkanina, ki se v turških hammamih (salonih lepote in dobrega počutja) uporablja predvsem namesto klasičnih brisač. Sodobne brisače hammam, ki jih danes uporabljamo, so se razvile iz zgodovinske tradicije hammamov.

Izdelki iz hamama, ki vam jih ponujamo v naši spletni trgovini, so kakovostni, dolgo ostanejo lepi in predvsem vedno znova jih boste želeli uporabiti. Zato so to idealna poslovna in osebna darila.

DOSTAVA

Dostavljamo po vsej Sloveniji.

TISK

Večino izdelkov iz naše ponudbe vam lahko tudi potiskamo. Ob naročilu izdelkov nam pošljite sporočilo, kakšen tisk potrebujete, in vam bomo pripravili ponudbo.

ROK DOBAVE

Izdelke sproti naročamo v skladišče v tujini, rok dobave je običajno 2-4 delovne dni, oz. cca 10-14 dni. če zaloge v skladišču ni. Izdelke Darilo, ki sezuje običajno dobavimo v roku enega meseca od potrditve naročila.

SPLETNO NAROČANJE

Spletna trgovina je še precej sveža. Imate težave z naročanjem? Pišite nam na info@gajcom.si ali nas pokličite na 015422300.